Rólunk

Újdonság Magyarországon!

A Hoftseth BioCare lazacolaj, lazacfehérje és kalcium egyaránt 24 órán belül feldolgozott, tenyésztett atlanti lazacból készül. A gyorsaság és a kíméletes, enzimatikus feldolgozás garantálja, hogy maradéktalanul megőrződik a lazacban lévő életerő. A prémium norvég étrend-kiegészítők hazai forgalmazója a Salmon Biolab.

Tiszta, friss norvég lazac

A felhasznált friss lazacok tisztaságának záloga az, hogy nem a tengerből, hanem a hideg nyugat-norvég fjordokban elkerített medencékből származnak. A környezetkímélő, tengerbarát gyártási folyamattal a Hofseth Biocare a Friend of the Sea tanúsítványt is kiérdemelte.

24 órán belüli feldolgozás

A tenyészetek közel találhatók és a halakat feldolgozó központhoz, ez megkönnyíti a gyors szállítást, feldolgozást. Ez kiváltképp fontos a halolaj esetében, mely hő- és fényhatásra pillanatok alatt oxidálódik, ezáltal elveszíti frissességét. A kíméletes eljárással azonban abban a minőségben őrizhető meg a lazacolaj (is), ahogyan a természet megalkotta.

Szabadalmaztatott enzimes feldolgozási technológia

A friss lazac „törékeny” alapanyag, melynek értékes természetes vegyületeit bármilyen erősebb behatás, például forralás, préselés tönkretenne. A Hofseth BioCare étrend-kiegészítők különlegesen gyengéd, szabadalommal védett eljárással készülnek, mely megakadályozza, hogy az olaj, a kalcium vagy a fehérje minősége, felszívódása, hatásfoka gyengüljön. A lazacolaj 4 évig megőrzi frissességét. (Forrás: Hofseth BioCare)

52 évnyi kutatás a kíméletes technológia mögött

A norvég Hofseth BioCare cég több, mint 20 éves múlttal büszkélkedhet a lazacból készült étrend-kiegészítők előállítása terén. A szabadalmaztatott gyártási technológia (az enzimatikus hidrolízis) mögött 15 évnyi kutatás, fejlesztés, tesztelés és dokumentáció áll.

A környezettudatos választás öröme

A Friend of the Sea a WSO (World Sustainability Organization, a Fenntarthatósági Világszervezet) tanúsítványa, mely nem megvásárolható – szigorú, független ellenőrzések után ki kell érdemelni.

A szervezet minősítése szigorú szempontoknak való megfelelést jelent: azt, hogy az adott termék fenntartható módon készült, a tengerek, óceánok élővilágának védelmét, tiszteletét szem előtt tartva.

Amikor valamelyik norvég lazacból készült prémium étrend-kiegészítőket választod, akkor tudatos fogyasztóként te is hozzájárulsz a tengeri ökoszisztéma védelméhez. Ahhoz, hogy a tenyésztési és halászati gyakorlat ne veszélyeztesse az élőlényeket. Biztos lehetsz benne, hogy olyan tengeri halból előállított étrend-kiegészítőt vásároltál, ahol a környezet fenntarthatósága elsődleges szempont volt.

Szavazz az életerőre és válaszd a prémium norvég lazac étrend-kiegészítőket!

    Kosár