Támogasd szív- és érrendszeredet norvég lazacokból nyert olajjal!

Életerő finomítatlan, tiszta és friss norvég lazacolajból

Az egyedülálló, kíméletes eljárás megőrzi a lazac életerejét, energiáját. Az olaj kivételes frissességét természetes, vöröses színe tanúsítja. D3- és K2-vitaminnal kiegészítve is. Érezd a különbséget, amit a friss lazac, a 24 órás eljárás és a kíméletes feldolgozás jelent!

Cardio Salmon Oil

Egyenesen a kristálytiszta, jéghideg norvég fjordokból. Finomítatlan, friss norvég lazacolaj a szív- és érrendszer normál működését támogató Omega-3-6-9 zsírsavakkal.

Cardio Salmon Oil + D3

Finomítatlan, friss norvég lazacolaj Omega-3-6-9 zsírsavakkal, valamint az egészséges izomfunkció, csontozat, immunrendszer és izomműködés fenntartásához hozzájáruló D3-vitaminnal.

Cardio Salmon Oil + K2

Finomítatlan, friss norvég lazacolaj Omega-3-6-9 zsírsavakkal és a csontok normál állapotának fenntartását segítő K2-vitaminnal.

Tegyél csontjaid egészségéért tengeri kalciummal!

Erős csontok tiszta és friss norvég lazacból készült csontporral

Tengeri kalcium a normál csontozatért, a csontjaidban lévő kalciummal azonos biológiai eredetű, mikrokristályos hidroxi-apatittal, a kalcium hasznosulását segítő D3-vitaminos változatban is. Érezd a különbséget, amit a friss lazac, a 24 órás eljárás és a kíméletes feldolgozás jelent!

Strength Calcium

Kalcium friss norvég lazacból, a csontszövetben is megtalálható, természetes eredetű, tiszta kalciummal (mikrokristályos hidroxi-apatittal), valamint kollagénnel és foszforral.

360 tabletta

Marine Calcium D3-vitaminnal

A csontok megfelelő regenerációjához szükséges kalcium napi bevitelében segítő természetes, tiszta kalcium (mikrokristályos hidroxi-apatit), D3-vitaminnal kiegészítve.

60 tabletta

Regeneráld magad edzés után lazacfehérjéből készült sportitallal!

Gyors segítség az edzés utáni izomregenerációhoz lazacfehérjével

Sportital gyümölcsös ízekben, az edzés utáni energiapótláshoz, az izomregenerációhoz, az izomnövelés vagy a ketodiéta kiegészítőjeként is, gyorsan felszívódó, jól emészthető norvég lazacfehérjéből. Érezd a különbséget, amit a friss lazac, a 24 órás eljárás és a kíméletes feldolgozás jelent!

Endurance Protein Drink 900 g

Erdei gyümölcs ízű sportital hidrolizált fehérjével, az izmok gyors regenerálódásához. Praktikus kiszerelésben, akár edzőtermeknek is, az adagolást könnyítő mérőkanállal.

Endurance Protein Drink 10 x 20 g

Sportital hidrolizált fehérjével, erdei gyümölcsös, jeges kávé, mangó-narancs és őszibarack ízesítéssel. Gyors segítség az edzés utáni felépüléshez – bárhová könnyen magaddal viheted.

Gondoskodj kutyád, macskád kirobbanó formájáról friss norvég lazacolajjal!

Energia kis kedvencednek friss, finomítatlan norvég lazacolajból

Lazacolaj adalékanyagok nélkül, Omega-3-6-9-zsírsavakkal kedvenced étvágyának növeléséért, egészséges keringéséért, ragyogó fényű bundájáért, puhább mancsáért, megnövekedett energiájáért, jókedvéért.

Brilliant Salmon Oil 300 ml

100% finomítatlan, friss, természetes lazacolaj kisállatoknak Omega 3-6-9 zsírsavakkal a fényes szőrért, a jó étvágyért, a puha tappancsokért, az erős szívért.

Brilliant Salmon Oil 1000 ml

100% finomítatlan, friss, természetes lazacolaj kisállatoknak Omega 3-6-9 zsírsavakkal a fényes szőrért, a jó étvágyért, a puha tappancsokért, az erős szívért.

    Kosár